۱۵ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۸۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۷-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۸۱۸۹
انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۷-۰۶-۱۴۰۳

«کاهوی طلایی» ۳۰ برابر سبزیجات ویتامین‌ دارد

«کاهوی طلایی» ۳۰ برابر سبزیجات ویتامین‌ دارد
کاهو هیجان‌انگیزترین سبزی نیست، اما اغلب آن را در کنار ساندویچ‌ها، خورشت‌ها و سایر وعده‌های غذایی به عنوان راهی برای به دست آوردن مواد مغذی اضافی خواهید یافت. اما شاید راهی برای به دست آوردن مزایای سلامتی بیشتر از کاهو وجود داشته باشد.

بسیاری از ما به اندازه‌ای که می‌دانیم باید مصرف کنیم، میوه و سبزیجات نمی‌خوریم، اما ممکن است این هدف اکنون کمی دست یافتنی‌تر باشد. دانشمندان اسپانیایی یک «کاهوی طلایی» جدید با مواد مغذی ۳۰ برابر بیشتر از خوراکی‌های سبز معمولی ساخته‌اند.

به گزارش ایسنا، کاهو هیجان‌انگیزترین سبزی نیست، اما اغلب آن را در کنار ساندویچ‌ها، خورشت‌ها و سایر وعده‌های غذایی به عنوان راهی برای به دست آوردن مواد مغذی اضافی خواهید یافت. اما شاید راهی برای به دست آوردن مزایای سلامتی بیشتر از کاهو وجود داشته باشد.

به نقل از نیواطلس، گروهی از موسسه تحقیقاتی زیست شناسی مولکولی و سلولی گیاهی(IBMCP) یک کاهوی ساده را برای تقویت مواد مغذی آن مهندسی ژنتیکی کرده است. به طور خاص، آنها سطح آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن را افزایش دادند که بدن شما برای ساختن ویتامین A از آن استفاده می‌کند. این برای بینایی سالم، عملکرد سیستم ایمنی و رشد سلولی مهم است و تصور می‌شود در برابر آلزایمر، بیماری‌های قلبی و برخی از انواع سرطان محافظت ایجاد کند.

بتاکاروتن معمولا به مقدار زیاد در سبزیجاتی مانند هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین یافت می‌شود. همانطور که ممکن است حدس بزنید، رنگ رایج در بین سبزیجات دارای این ماده، نارنجی است و این کاهوی جدید نیز از این قاعده مستثنی نیست. مقادیر بیشتری از بتاکاروتن برگها را به رنگ زرد قابل توجهی در می‌آورد و از این رو به آن، کاهوی طلایی می‌گویند.

سطح بتاکاروتن در برگ کاهوی طلایی تا ۳۰ برابر بیشتر از کاهوی معمولی بود و این آنتی اکسیدان‌ها از نظر زیستی در ‌دسترس‌تر بودند، به این معنی که سیستم گوارشی ما می‌تواند آنها را راحت‌تر از غذا استخراج کند.

با این حال، افزایش این سطوح ساده نبود. بتاکاروتن به طور معمول در کلروپلاست‌های گیاه که ساختارهای سلولی هستند که فتوسنتز را انجام می‌دهند، تولید می‌شود، اما اگر بیش از حد آن را انباشته کنید، توانایی گیاه برای دریافت انرژی از نور خورشید کاهش می‌یابد. بنابراین، محققان راهی برای انتقال آنتی اکسیدان به قسمت‌های مختلف سلول‌های گیاهی پیدا کردند.

نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: کار ما با موفقیت بتاکاروتن را در محفظه‌های سلولی تولید و انباشته کرده است. این کاهوی طلایی به زودی می‌تواند به سالاد بهبود یافته ژنتیکی با تربچه و نخود مغذی‌تر و گوجه فرنگی و سیب زمینی بنفش غنی از آنتی اکسیدان اضافه شود.

این تحقیق در مجله Plant منتشر شد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
۱۸ کشته در حمله هوایی در میانمار ژیلا صادقی:« مدیر شبکه 3 تلویزیون با حرکت دست به من گفت: کار خودتو ساختی» قدیری ابیانه: یارانه اگر درست به دست مردم برسد به هر خانواده ۳۰ میلیون می‌رسد (فیلم) نقص فنی در پرواز ماهشهر - تهران مدارس و دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد یاسویو ؛ 56 سال زیبایی معماری یک ساختمان در ژاپن (+عکس) ساختمان طلایی معروف در ایتالیا (+عکس) دستگیری قاتل زنی در بوکان سرمربی نیوزیلند: ایران تیم ناشناخته‌ای است؛ اطلاعات زیادی از بازیکنان صاحب‌نام شما نداریم! تعطیلی مدارس ابتدایی اراک، ساوه و شازند در روز یکشنبه به دلیل آلودگی هوا تعطیلی مدارس ابتدایی اراک، ساوه و شازند در روز یکشنبه به دلیل آلودگی هوا ماراتن کیش در دولت مرحوم رئیسی در سال ۱۴۰۲ (+تصاویر) ارتباط عجیب یک شهر در سوئیس با عدد 11 (+عکس) بایرن مونیخ آتشین در بوندس‌لیگا؛ اشتوتگارت را پنج‌تایی کرد، هت‌تریک هری کین کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد
نظرسنجی
با توجه به مشخص شدن رقبای ایران در مرحله نخست جام جهانی فوتبال، به نظر شما تیم ملی می تواند به مرحله بعدی صعود کند؟