۱۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۰۲۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۸-۰۸-۱۳۹۵
کد ۵۰۲۲۸۰
انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۸-۰۸-۱۳۹۵

۱۰ منبع گياهي پروتئين

متخصصان توصيه مي‌كنند كه روزانه بين ۱۰ تا ۱۵ گرم بادام مصرف شود. بادام سرشار از كلسيم، آهن و پروتئين‌هاي گياهي است. اين ماده غذايي به‌ويژه براي گياهخواران فوق‌العاده است. علاوه بر اين بادام سرشار از سياليسيلات است كه باعث ساخت اسيد ساليسيليك آسپرين مي‌شود.
هيچگاه نبايد پروتئين از رژيم غذايي حذف شود. اين مواد مغذي به احياي سلول‌ها كمك كرده و براي متابوليسم يا سوخت و‌سازبدن مفيد است. براي لاغري و در عين حال سالم بودن بايد مصرف پروتئين‌هاي گياهي افزايش داده شود.

با اين كار بسياري از بيماري‌ها از شما دور مانده و پوست و عضلاتتان سالم‌تر مي‌مانند. در ادامه با ۱۰ منبع گياهي پروتئين بيشتر آشنا مي‌شوید.


بادام
متخصصان توصيه مي‌كنند كه روزانه بين ۱۰ تا ۱۵ گرم بادام مصرف شود. بادام سرشار از كلسيم، آهن و پروتئين‌هاي گياهي است. اين ماده غذايي به‌ويژه براي گياهخواران فوق‌العاده است. علاوه بر اين بادام سرشار از سياليسيلات است كه باعث ساخت اسيد ساليسيليك آسپرين مي‌شود.

برنج كامل
با وجود اينكه برنج كامل سالم‌تر است اما بايد بدانيد كه همه انواع برنج‌ها سرشار از پروتئين‌هاي گياهي هستند. اين ماده غذايي حاوي كربوهيدرات، ويتامين‌ها و مواد معدني مورد نياز براي متابوليسم بدن است. اين نوع برنج را به برنامه غذايي تان افزوده و از فوايد آن بهره ببريد.


جو دوسر
جو دوسر نيز جزو مواد غذايي فوق‌العاده است. مواد معدني، ويتامين‌ها و اسيدآمينه‌هاي ضروري موجود در اين ماده غذايي ارزش بالايي دارند. جوي دوسر باعث بهبود گوارش، كاهش اسيدهاي صفراوي و بهبود عملكرد روده‌ها شده و ايجاد احساس سيري مي‌كند.

عدس
عدس سرشار از مواد مغذي بوده و يكي از منابع مهم پروتئين گياهي محسوب مي‌شود. اين ماده غذايي براي لاغري به شيوه سالم و همچنين افزايش انرژي بدون دريافت چربي موثر است. با مصرف عدس ويتامين‌هاي A، B۱، B۲، B۳، B۶، C و E و همچنين پتاسيم، فسفر، كلسيم، آهن، منيزيم و سديم به بدن مي‌رسد.


گردو
گردو را گنجينه مواد مغذي بدانيد. گردو بخشي از رژيم مديترانه‌اي را تشكيل مي‌دهد و از بروز بيماري‌هاي قلبي و عروقي پيشگيري مي‌كند چون حاوي اسيدهاي چرب سالم است. مصرف منظم گردو و بادام باعث كاهش احساس گرسنگي، كاهش تجمع تركيبات التهاب زا و بهبود خلق و خوي مي‌شود.


پسته
اگر پسته دوست داريد مي‌توانيد روزانه بين ۱۵ تا ۳۰ گرم از آن ميل كنيد. به اين ترتيب انرژي و پروتئين خوبي نصيبتان مي‌شود و از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي به ميزان زيادي دور مي‌مانيد. پسته سرشار از چربي‌هاي اشباع نشده مونو و پولي است و به كاهش ميزان كلسترول خون كمك مي‌كند.

منبع: روزنامه آرمان
برچسب ها: پروتئین
ارسال به دوستان
سفر در زمان؛ «رضاخان» چند روز قبل استعفا به همراه محمدرضا پهلوی؛ سال 1320(عکس) اگر یک سر میله‌ای فلزی به طول ۳۰ کیلومتر را تکان دهیم، انتهای آن فوراً حرکت می‌کند؟ قصه‌های نان و نمک(68)/ عادت میکنی عزیزم! خوب میشی! محمود بصیری در ۲۸ سالگی در کنار فتحعلی اویسی؛ سال ۵۴ (عکس) سلول‌ها چگونه موقعیت خود و نقششان در بدن را می‌فهمند؟ علت خفگی و گاز نخوردن ماشین پراید و پژو ۴۰۵ + راه‌های رفع مشکل خفگی ماشین وزیر میراث فزهنگی: بیش از یک میلیون اثر تاریخی شناخته‌شده در ایران وجود دارد برخی مدارس استان مرکزی یکشنبه غیرحضوری شدند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: دولت منابع مالی ندارد ۱۸ کشته در حمله هوایی در میانمار ژیلا صادقی:« مدیر شبکه 3 تلویزیون با حرکت دست به من گفت: «کار خودتو ساختی» قدیری ابیانه: یارانه اگر درست به دست مردم برسد به هر خانواده ۳۰ میلیون می‌رسد (فیلم) نقص فنی در پرواز ماهشهر - تهران مدارس و دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد یاسویو ؛ 56 سال زیبایی معماری یک ساختمان در ژاپن (+عکس)
نظرسنجی
با توجه به مشخص شدن رقبای ایران در مرحله نخست جام جهانی فوتبال، به نظر شما تیم ملی می تواند به مرحله بعدی صعود کند؟