۱۵ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۳۶۱۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۲-۰۷-۱۳۹۱
کد ۲۳۶۱۷۶
انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۲-۰۷-۱۳۹۱

صید ماهی 70 میلیونی در گیلان (+عکس)

دریای خزر به تنهایی 93 درصد از ذخیره خاویار و ماهیان خاویاری جهان را در خود جای داده ‌است.
مسوول روابط عمومی شیلات گیلان از صید یک قطعه ماهی خاویاری به وزن 400 کیلوگرم با 60 کیلوگرم خاویار در آب های ساحلی خزر در این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی صفاتی اظهار کرد: خاویار این ماهی که امروز در بندر کیاشهر در شرق گیلان صید شد، 700 میلیون ریال ارزش دارد.



بر اساس داده های شیلات، ماهیان خاویاری یا استروژن، از خانواده تاس‌ماهیان از جمله گونه‌های آبزی کم نظیری هستند که از قدمتی چند صد میلیون ساله که به عصر ژوراسیک باز می‌گردد برخوردارند و از این رو ماهیان خاویار را فسیل‌های زنده جهان می‌نامند.

این ماهیان به 27 گونه و زیرگونه در جهان تقسیم می‌شوند.

دریای خزر به تنهایی 93 درصد از ذخیره خاویار و ماهیان خاویاری جهان را در خود جای داده ‌است.

پنج گونه از ماهیان خاویاری ممتاز جهان شامل فیل‌ماهی یا بلوگا، تاس‌ماهی روسی یا چالباش، تاس‌ماهی ایرانی یا قره‌برون، ماهی شیپ و ماهی ازون‌برون یا سوروگا، گونه‌های اصلی ماهیان خاویاری دریای خزر هستند.

خاویار تخم ماهیان خاویاری و از گران‌ترین غذاهای جهان است.
ارسال به دوستان
ورود کد امنیتی
captcha
فناوری جدید مبتنی بر آنچوی؛ پایان ریزپلاستیک‌های ماشین لباسشویی؟ (+عکس) ۴ کشور اروپایی مسابقات یوروویژن را به دلیل حضور اسرائیل تحریم کردند برج خلیفه امارات در یک نگاه+ اینفوگرافی معاون وزارت اقتصاد: با افزایش شفافیت مالی، قدرت تصمیم‌گیری بیشتر می‌شود مشارکت اسنپ در تامین هزینه دارو برای کودکان دارای معلولیت تورم آمریکا روند صعودی گرفت آغاز ساخت پهپاد ایرانی مخصوص بارورسازی ابرها اعتراض خانواده شهید «حمید تقوی‌فر» به مستند «ابومریم» برنامه ثریا ؛ پرهیز از تحریف و تقدیس نادرست صادرات ویتنام به آمریکا رکورد زد افشای پشت پرده ممنوعیت پخش زنده قرعه کشی جام جهانی توسط پلتفرم‌ها: ترس از ترامپ حراج سکه هر هفته ادامه دارد آخرین وضعیت رضا عطاران در بیمارستان استراتژی سوئیسی‌ها برای عبور از تعرفه‌های سنگین آمریکا معامله قرن؛ نتفلیکس مالک وارنر برادرز می‌شود روزی که محمد علی فردین غیرتی شد و به صورت زنی سیلی زد و او را به زمین کوبید/ ماجرای رستوران بورسالینو