۱۵ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۱۱۸۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۹-۰۹-۱۴۰۴
کد ۱۱۱۸۷۱۸
انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۹-۰۹-۱۴۰۴

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز؛ سالاد پاییزی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز؛ سالاد پاییزی
سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز ترکیبی جذاب و اشتها برانگیز از میوه‌ها و سبزیجات متنوع پاییزی است که در کنار هم طعمی خوش و سالادی مغذی را به وجود می‌آورند.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه، کینوا را با آب و کمی نمک بپزید تا آبش جذب شده و سبک شود. کدو حلوایی حلقه‌ای را با روغن زیتون، نمک، فلفل و اورگانو مزه‌دار کنید و چند دقیقه در تابه دو طرفش را سرخ کنید تا طلایی و نرم شود.
 
سس را با مخلوط کردن روغن زیتون، سرکه سفید و آب پرتقال آماده کرده و آن را به کینوا و اسفناج اضافه کنید؛ ترکیب ماست یونانی، خامه ترش و جعفری را نیز جداگانه آماده کنید.
 
در پایان، کینوا، اسفناج و کلم قرمز را در کاسه‌ها بریزید و روی آن کدو حلوایی، سس، انار و دانه‌های کدو اضافه و سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این سالاد به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز برای 2 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
اورگانو ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان کافی
کینوا ۱۲۰ گرم
بیبی اسفناج ۳ مشت
خامه ترش ۵۰ گرم
ماست یونانی ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۵۰ میلی‌لیتر
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
کلم قرمز خرد شده ۲۰۰ گرم
دانه انار به میزان لازم
مغز تخمه کدو حلوایی به میزان لازم

مرحله اول: کینوا را بپزید

کینوا را به همراه دو برابر مقدار کینوا آب و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید.
 
بگذارید کینوا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید روی حرارت متوسط ​​​​بجوشد تا آب آن جذب کینوا شود.
 
حرارت را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بماند تا کینوا سبک شود.
 
سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز

مرحله دوم: کدو حلوایی را بپزید

کدو حلوایی را بشویید و به صورت حلقه‌ای با ضخامت حدود ۱ سانتی‌متر برش دهید و دانه‌های آن را جدا کنید.
 
برش‌های کدو حلوایی را به همراه ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون، نمک، فلفل و اورگانو در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
 
سپس در یک تابه روی حرارت زیاد، ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف هر برش از کدو حلوایی را سرخ کنید تا طلایی‌رنگ و نرم شوند.

مرحله سوم: سس را آماده کنید

۲ قاشق باقی مانده از روغن زیتون، سرکه سفید و آب پرتقال را مخلوط کرده و آن را به کینوا و اسفناج اضافه کنید.
 
در یک کاسه دیگر، ماست یونانی، خامه ترش، جعفری و کمی نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید

وقتی کدو حلوایی آماده شد، مخلوط کینوا، اسفناج و کلم قرمز خرد شده را به صورت مساوی در کاسه‌ها تقسیم کنید.
 
سپس روی این ترکیب، کدو حلوایی، سس، انار تازه و دانه‌های کدو حلوایی را بریزید. سالاد شما آماده است!

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز

در هنگام آماده کردن این سالاد، نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:

می‌توانید بنا بر سلیقه خودتان در آماده کردن سس این سالاد تغییراتی ایجاد کنید. به عنوان مثال من کمی عسل و همین‌طور مقدار کمی رب انار به سس این سالاد اضافه می‌کنم.
 
می‌توانید بنا بر سلیقه خودتان از کینوا کمتری در این سالاد استفاده کنید.
 
منبع: اکالا
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
ورود کد امنیتی
captcha