۱۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۰۲۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۵-۰۷-۱۴۰۳
کد ۱۰۰۲۹۸۴
انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۵-۰۷-۱۴۰۳

فواید خوردن عسل در طب سنتی / عسل به درمان آلرژی و سرفه کمک می‌کند

فواید خوردن عسل در طب سنتی / عسل به درمان آلرژی و سرفه کمک می‌کند
پزشک و عضو انجمن طب سنتی ایران با اشاره به فواید عسل در طب سنتی گفت: عسل بدن را در برابر آلرژی مقاوم می‌کند و از جمله خواص آن می‌توان به تب‌بر و ضدسرفه بودن اشاره کرد.

محمدعلی یزدیان با اشاره به خواص عسل از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد: طبیعی و خالص بودن عسل، یکی از عوامل مورد توجه برای کیفیت آن محسوب می‌شود، اما تغذیه زنبورها از مواد طبیعی نیز، از دیگر موارد حائز اهمیتی است که مصرف کنندگان عسل باید به آن توجه کنند.

وی افزود: از جمله خواص عسل می‌توان به ضدآلرژی بودن آن در عین نداشتن مواد ضدآلرژی اشاره کرد؛ در واقع عسل مانند یک واکسن عمل می‌کند و به دلیل وجود گرده گل در عسل طبیعی، بدن در مقابل آن واکنش نشان می‌دهد و این واکنش در درازمدت به تقویت بدن کمک می‌کند.

به گزارش ایمنا، پزشک و عضو انجمن طب سنتی ایران با اشاره به اینکه در صورت استفاده مداوم عسل بدن مقاومت مناسبی در برابر گرده‌های گل پیدا می‌کند و افراد تا حد زیادی در برابر آلرژی‌های فصلی واکسینه می‌شوند، تصریح کرد: به منظور بهره‌مندی از این خاصیت عسل توصیه می‌شود افراد یک تا سه ماه پیش از آغاز فصل گرده‌افشانی، تغذیه مداوم عسل را مدنظر قرار دهند.

یزدیان با بیان اینکه تقویت بینایی، ضدسرع و ضدتشنج بودن، مفید برای گرفتگی عروق، تقویت سیستم ایمنی، کاهش دردهای استخوانی و کاهش فشار خون، از جمله خواص عسل است که متخصصان طب سنتی بیان می‌کنند، ادامه داد: غضروف‌سازی و ترمیم مفاصل، کاهش نفخ، ضدسرفه بودن، تقویت سیستم ایمنی، نرم کننده سینه، تب‌بر بودن و بهبود سردرد و میگرن، از جمله دیگر خواص عسل است.

وی با اشاره به اینکه عسل دارای کربوهیدرات، گلوکز و فروکتوز است که می‌تواند انرژی‌بخش مناسبی باشد و افراد به منظور بهره‌مندی از این خاصیت می‌توانند در طول روز یک قاشق غذاخوری عسل در وعده صبحانه یا آخر شب میل کنند، گفت: عسل می‌تواند از پیری زودرس و زوال حافظه نیز پیشگیری کند و برای درمان زخم دیابت، زخم‌های عادی، تبخال و جای سوختگی به دلیل داشتن مقادیر بالای آنتی بیوتیک مفید است.

پزشک و عضو انجمن طب سنتی ایران با اشاره به اینکه تا پیش از کشف پنی‌سیلین از عسل به عنوان یک داروی ضدعفونت استفاده می‌شد، اضافه کرد: ترکیب عسل به همراه سیاه دانه و دارچین از جمله ترکیباتی است که خواص متعددی دارد و افراد باید برای استفاده از این ترکیب با متخصصان طب سنتی مشورت کنند.

یزدیان خاطرنشان کرد: از جمله خواص ترکیب عسل، سیاه دانه و دارچین، می‌توان به بهبود مشکلات گوارشی، مقابله با عفونت‌های قارچی، چربی‌سوزی و پیشگیری از اضافه وزن، بهبود زخم‌ها، بهبود دیابت، داشتن خواص ضد التهابی، بهبود مشکلات قلبی، مقابله با سرطان و داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی اشاره کرد.

برچسب ها: عسل ، طب سنتی
ارسال به دوستان
علی پروین: مدافع هلند دید من نمی‌توانم بدوم، رفت جلو دو تا گل به ما زد آخرین آرزوی علی حاتمی چه بود؟ سقوط آزاد به سبک صدا و سیما؛ از صحبت‌های فرهنگی دکتر صدر تا فحاشی خداداد عزیزی! کشورهای دارای بیشترین تعداد دیتاسنتر در سال ۲۰۲۵ + اینفوگرافی و جایگاه ایران سفر در زمان؛ «رضاخان» چند روز قبل استعفا به همراه محمدرضا پهلوی؛ سال 1320(عکس) اگر یک سر میله‌ای فلزی به طول ۳۰ کیلومتر را تکان دهیم، انتهای آن فوراً حرکت می‌کند؟ قصه‌های نان و نمک(68)/ عادت میکنی عزیزم! خوب میشی! محمود بصیری در ۲۸ سالگی در کنار فتحعلی اویسی؛ سال ۵۴ (عکس) سلول‌ها چگونه موقعیت خود و نقششان در بدن را می‌فهمند؟ علت خفگی و گاز نخوردن ماشین پراید و پژو ۴۰۵ + راه‌های رفع مشکل خفگی ماشین وزیر میراث فزهنگی: بیش از یک میلیون اثر تاریخی شناخته‌شده در ایران وجود دارد برخی مدارس استان مرکزی یکشنبه غیرحضوری شدند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: دولت منابع مالی ندارد ۱۸ کشته در حمله هوایی در میانمار ژیلا صادقی:« مدیر شبکه 3 تلویزیون با حرکت دست به من گفت: «کار خودتو ساختی»
نظرسنجی
با توجه به مشخص شدن رقبای ایران در مرحله نخست جام جهانی فوتبال، به نظر شما تیم ملی می تواند به مرحله بعدی صعود کند؟